Przepis najlepszy duszony mostek może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 742 kalorie, 66g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, rozmaryn, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ultimate Peklowany Mostek Wołowy Z Warzywami Korzeniowymi, Duszony Mostek, oraz Duszony Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Skropić mostek obficie oliwą z oliwek, a następnie doprawić mięso z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieść duży holenderski piekarnik lub garnek na bazie ciężkiej na średnim ogniu i dodaj 3-count oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Umieść mostek w garnku i zapiekać po obu stronach, tworząc ładną brązową skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Wyjąć z garnka i odstawić przed dodaniem marchewki, cebuli i selera. Brązowe warzywa, następnie dodać czosnek, pomidory, czerwone wino, liść laurowy, tymianek, rozmaryn i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina Wieprzowa
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodać mostek z powrotem do garnka, przykryć i piec w piekarniku przez 3 godziny, aż mostek jest przetargu widelec.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Słonina Wieprzowa
7
Wyjmij mostek na deskę do krojenia i pozostaw na 15 minut. Odcedzić warzywa i wylać trochę nadmiaru tłuszczu, a następnie zalać mostkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
8
Pokrój mostek na ziarno i podawaj na puree z pasternaku z prażoną czerwoną cebulą i udekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej