Najlepszy Duszony Mostek

Przepis najlepszy duszony mostek może zaspokoić Twoje Żydowskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 742 kalorie, 66g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, rozmaryn, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ultimate Peklowany Mostek Wołowy Z Warzywami Korzeniowymi, Duszony Mostek, oraz Duszony Mostek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Skropić mostek obficie oliwą z oliwek, a następnie doprawić mięso z obu stron solą i pieprzem.
Umieść duży holenderski piekarnik lub garnek na bazie ciężkiej na średnim ogniu i dodaj 3-count oliwy z oliwek.
Umieść mostek w garnku i zapiekać po obu stronach, tworząc ładną brązową skórkę.
Wyjąć z garnka i odstawić przed dodaniem marchewki, cebuli i selera. Brązowe warzywa, następnie dodać czosnek, pomidory, czerwone wino, liść laurowy, tymianek, rozmaryn i pietruszka.
Dodać mostek z powrotem do garnka, przykryć i piec w piekarniku przez 3 godziny, aż mostek jest przetargu widelec.
Wyjmij mostek na deskę do krojenia i pozostaw na 15 minut. Odcedzić warzywa i wylać trochę nadmiaru tłuszczu, a następnie zalać mostkiem.
Pokrój mostek na ziarno i podawaj na puree z pasternaku z prażoną czerwoną cebulą i udekoruj natką pietruszki.