Najlepsze Wędzone, Słodkie Żeberka

Najlepsze Wędzone, Słodkie Żeberka
Najlepsze dymione, Słodkie żeberka to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 799 kalorii, 74g białka, oraz 49g tłuszczu. Jeśli masz płyn do duszenia żeber, Smoky rub, st. żeberka wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kansas City słodko-dymne żeberka, Smoky-Sweet BBQ wołowina krótkie żeberka, oraz Sweet ' N ' Smoky Kansas City żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Płyty spłukać i osuszyć.
2
Usuń cienką membranę z tyłu każdej płyty, krojąc w nią i ściągając ją. (To sprawi, że żeberka będą bardziej delikatne.) Przetrzyj obie strony płyt dymem suchym (około 3 do 4 łyżek. na płytę), naciskając delikatnie, aby przylegać. Owinąć każdą płytę folią i schłodzić od 8 do 12 godzin. Zrębki moczyć w wodzie 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Przygotuj wędzarnię zgodnie ze wskazówkami producenta, doprowadzając temperaturę wewnętrzną do 225 do 250; utrzymuj temperaturę od 15 do 20 minut.
4
Odcedzić wióry drzewne i umieścić na węglu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Umieść płyty, boki mięsa do góry, na ruszcie do gotowania; przykryj pokrywką palacza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dymu płyty, utrzymanie temperatury wewnątrz palacza między 225 i 250, przez 3 1/2 godziny.
7
Usuń płyty z palacza.
8
Umieść każdą płytę, od strony mięsa w dół, na dużym kawałku wytrzymałej folii aluminiowej. (Folia powinna być wystarczająco duża, aby całkowicie owinąć płytę.) Podnieś krawędzie folii, aby zawierały płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
9
Połowę płynu do duszenia żeber wlać na każdą płytę. Szczelnie owinąć każdą płytę w folię. Powrót płyty, mięso strony w dół, do palacza. Gotować, przykryte pokrywką, 1 do 1 1/2 godziny, sprawdzając czułość po 1 godzinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
10
Usunąć płyty, rozpakować i wyrzucić folię. Obficie posmaruj obie strony płyt słodko-pikantnym sosem Barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
11
Powrót płyty do palacza, i palić 20 minut lub do karmelizacji.
1
Rozgrzane węgle stos po jednej stronie grilla, pozostawiając drugą stronę pustą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Niech grill nagrzewa się, przykryty pokrywą grilla, 10 minut lub aż temperatura wewnątrz osiągnie 225 do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
(Nie masz wbudowanego miernika? Włóż termometr do górnego otworu wentylacyjnego grilla. Pozostań między 225 A 250, dostosowując odpowietrznik w razie potrzeby.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w kroku pomiń kroki 2 przez
5
Nasączone i odsączone wiórki układamy bezpośrednio na rozgrzanych węglach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Płyty grillowe, mięso boki do góry, na nieoświetlonej stronie grilla, odkryte z pokrywą grilla, 3 i 1/2 godziny, utrzymując temperaturę grilla w środku między 225 a 25
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Wykonaj kroki 5 i
8
Powrót płyty do nieoświetlonej stronie grilla, boki mięsa do góry; grill, odkryte z pokrywą grilla, 20 minut lub do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Oświetlenie jednej strony grilla gazowego, ogrzewanie do 250 (niskie) ciepła, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Utrzymuj temperaturę wewnątrz grilla między 225 a 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w kroku pomiń kroki 2 przez
3
Umieść nasączone i osuszone wióry na środku 12-calowego kwadratu wytrzymałej folii aluminiowej i szczelnie owinąć, aby utworzyć opakowanie. Przebić kilka otworów w górnej części opakowania; umieścić bezpośrednio na oświetlonej stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Płyty grillowe, boki mięsa do góry, po nieoświetlonej stronie grilla, przykryte pokrywą grilla, 3 i 1/2 godziny, utrzymując temperaturę grilla w środku między 225 a 25
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wykonaj kroki 5 i
6
Powrót płyty do nieoświetlonej stronie grilla, boki mięsa do góry; grill, pokryte pokrywą grilla, 20 minut lub do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w Kroku 1, pomijając zrębki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Usuń folię z płyt. Owinąć każdą płytę, mięso stronie w dół, w folii aluminiowej heavy-duty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Piec płyty owinięte folią, boki mięsa w dół, na dużej blasze do pieczenia w 350 przez 1 godzinę. Rozpakuj płyty i zalej je płynem do duszenia żeber. Rewrap płyty w folię, i piec L więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Wyjąć płyty z piekarnika, rozpakować i wyrzucić folię. Chłodne płyty 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Ustaw stojak piekarnika 10 cali od ciepła. Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Posmaruj słodko-pikantnym sosem Barbecue po obu stronach każdej płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
8
Płyty Broil, mięso boki się, na blasze do pieczenia 10 cali od ciepła 5 do 6 minut lub aż żeberka są karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn