Najlepsze kanapki z krabem
Jeśli masz mniej więcej 20 minut do spędzenia W KUCHNI, Najlepsze kiedykolwiek kanapki kraba może być doskonałym pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 150 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz chleb Spichlerz, zioła, takie jak pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Kanapki Z Krabem, Kanapki Z Ciastem Krabowym, oraz Kanapki Z Ciastem Krabowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zrobić pastę z kraba: składniki wymieszać w misce i doprawić, a następnie odstawić. W osobnej misce wymieszaj białe mięso z ziołami, sokiem z cytryny, olejem i przyprawami.
Chleb posmarować lekko masłem, następnie łyżką i rozprowadzić pastę krabową na 4 plastrach. Ułóż białe mięso, a następnie polej pozostałym chlebem.
Odetnij skórki, jeśli chcesz, i podawaj połówki lub w małych trójkątach lub kwadratach z cytrynowymi klinami z boku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling
Krab w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Grigio i Riesling. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepłe kraby (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.