Najlepsza zupa ziemniaczana na świecie

Najlepsza zupa ziemniaczana na świecie
Najlepsza zupa ziemniaczana na świecie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 19g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka boczku, selera naciowego, skondensowanego kremu z zupy grzybowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pół & pół kremu można śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Najlepsze na świecie kremowe puree ziemniaczane, Gulasz z słodkich ziemniaków i kiełbasy: koniec głodu na świecie jeden słodki ziemniak na raz, oraz Zupa Pomidorowa Ze Starego Świata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku wymieszaj ziemniaki, cebulę, seler, kostki bulionowe i wystarczającą ilość wody, aby pokryć wszystkie składniki. Doprowadzić do wrzenia i dusić na średnim ogniu, aż ziemniaki są z w 15 minut jest gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj pół na pół, boczek, śmietanę z zupy grzybowej i mieszaj do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Pół Na PółPół Na Pół
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Dodać ser i mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Dusić na małym ogniu, aż ziemniaki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn