Najlepsza Zupa Z Owoców Morza

Najlepsza Zupa Z Owoców Morza
Najlepsza zupa z owoców morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 115g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1456 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 14,17 zł / porcja. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cayenne, kraby, krewetki jumbo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Wamsutta-Najwyższy Komfort Żywności, The Ultimate Devil ' s Food Cake, oraz Smażony Sernik Bites (Aka the Ultimate Comfort Food).

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby zrobić zapas ryb, siekać kraby za pomocą dużego ostrego noża i umieścić je w dużym garnku. Obierz i odżyj krewetki i włóż muszle do garnka (zarezerwuj krewetki na później).
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado RybStado Ryb
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
NóżNóż
3
Dodać ości rybne na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
4
Dodaj sok z cytryny i cytryny, liście laurowe, koper włoski, skórkę pomarańczową, natkę pietruszki i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Koper WłoskiKoper Włoski
CytrynaCytryna
TymianekTymianek
5
Dodaj pomidory, wyciskając, jak je dodać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
6
Dodaj czosnek, por, cebulę, wodę i wino. Doprawić solą morską i świeżo zmielonym pieprzem oraz szczyptą cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól MorskaSól Morska
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
PorPor
WinoWino
7
Miejsce na średnim ogniu. Dusić delikatnie przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając, ale nie pozwól, aby się zagotował. Odtłuścić i wyrzucić pianę rybną, która unosi się na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
8
Zdjąć z ognia.
9
Włóż pazury homara do dużego żeliwnego garnka do serwowania i przecedzić na nich wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Podgrzej temperaturę i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
11
Dodać odrobinę oliwy z oliwek i szczyptę szafranu. Wreszcie dodać zastrzeżone krewetki i ogony homara, i gotować przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzafranSzafran
KrewetkiKrewetki
12
Dodaj duże kawałki labraksa i gotuj przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SeabassSeabass
1
Umieść kawałki owoców morza w dużej misce na zupę. Na grzankach połóż łyżkę Rouille, a na wierzchu zupę z kadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Owoce MorzaOwoce Morza
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Aby rouille, umieścić czerwony pieprz, czosnek, majonez, szafran, cayenne, i sok z cytryny w robocie kuchennym. Pulsuj mieszaninę aż do połączenia i gładkości. Doprawić solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sól MorskaSól Morska
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
SzafranSzafran
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Aby grzanki lekko posmarować plastry bagietki z oliwą z oliwek i piec, aż chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
BagietkaBagietka
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Składniki

182 łyżki roztopionego masłaBagietka 18 (1/2 cala grubości) Bagietka 18 (1/2 cala grubości)2z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)1Batoniki toffi Heathcayennecayenne1Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2kraby niebieskiekraby niebieskie1małecebula kopru włoskiego, połówkacebula kopru włoskiego, połówka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, plus więcej do dekoracjiposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem, plus więcej do dekoracji1zostawićPosiekana świeża natka pietruszki, do dekoracjiPosiekana świeża natka pietruszki, do dekoracji1głowyposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzajuposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzaju5ząbki czosnkuząbki czosnku1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili1por, połówkapor, połówka1cytryna, połówki i sokucytryna, połówki i soku4pazury homarapazury homara2ogony homaraogony homara2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia13 szklanki wiórków dębowych lub orzechowych lub 6 dużych kawałków namoczonych w zimnej wodzie przez co najmniej 1 godzinę i maksymalnie 4 godziny3 szklanki wiórków dębowych lub orzechowych lub 6 dużych kawałków namoczonych w zimnej wodzie przez co najmniej 1 godzinę i maksymalnie 4 godziny1pomarańcza, skórka obrana w duże paskipomarańcza, skórka obrana w duże paski1czerwona papryka, pieczona, obrana, posiekana i grubo posiekanaczerwona papryka, pieczona, obrana, posiekana i grubo posiekana1szczyptaSzczypta szafranowych nitekSzczypta szafranowych nitek2kilogramybass czarnomorski, bones reserved, * zobacz note Cookabass czarnomorski, bones reserved, * zobacz note Cooka6krewetki i żyłkiSól morska i świeżo zmielony czarny pieprzSól morska i świeżo zmielony czarny pieprz6gałązki świeżego tymiankugałązki świeżego tymianku21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejpomidory grubo posiekanepomidory grubo posiekane1Średnia żółta cebula, posiekanazimna wodazimna woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn