Najlepsza Sałatka Z Buraków
Najlepsza Sałatka z buraków może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać buraki, jajka, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Ciepła duszona Sałatka z buraków z warzywami i sosem jogurtowym (Power Foods), oraz Sałatka z buraków marokańskich przyprawy buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajko w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Przed gotowaniem buraków należy je delikatnie umyć pod zimną wodą, uważając, aby nie przebić cienkiej skóry.
Umieścić w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować, aż łatwo przebić cienkim nożem, o 15 protokół.
Aby obrać ugotowane buraki, odetnij oba końce, a następnie przytrzymaj buraki pod zimną bieżącą wodą i zsuń Skórki. Pozostawić do ostygnięcia, aż będzie w stanie obsłużyć, a następnie zetrzeć je w średniej misce.
Dodać jajka, majonez, sól i pieprz; delikatnie wymieszać. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.