Najlepsza Bruschetta Z Boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc wypróbuj Best Bacon Bruschettan. Ten przepis zawiera 32 porcje z 65 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, bułek ciabatta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 9%. Bagietka Z Bekonem Bruschetta, Serowy Bekon Bruschetta, oraz Serowy Bekon Bruschetta są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Usuń ręczniki papierowe, aby spuścić.
Podziel rolki na pół; pokrój każdą połowę na ćwiartki. Lekko posmaruj obie strony olejem.
Miejsce w bezbramkowej 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Broil 3-4 w. od ognia przez 2-3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
W międzyczasie w małej misce połącz pomidory, sól i pieprz.
Posyp każdy kawałek tostowego chleba boczkiem, mieszanką pomidorów, serem i bazylią; skrop winegretem.
Polecane wino: Wino Musujące, Chianti, Verdicchio, Sparkling Rose, Trebbiano
Bruschetta można łączyć z winem musującym, Chianti i Verdicchio. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruinart Brut rosé (pół butelki) z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.