Nagrodzona przez Wayne ' a zupa krabowa Maryland wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,82 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. 110 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sosu pieprzowego, przyprawy do owoców morza, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest doskonałe. Spróbuj Maryland Crab Soup, Maryland Crab Soup, oraz Maryland Crab Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wodę do wrzenia w garnku, a następnie dodać granulki bulionu z kurczaka i wołowiny, przyprawy z owoców morza, sos worcestershire, liście laurowe i cukier; mieszać, aż bulionówka się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulat Bulionu Wołowego
Sos Worcestershire
Przyprawa Do Owoców Morza
Sól I Pieprz
Liście Laurowe
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cały Kurczak
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Całe kraby pokroić na pół, dodać do garnka i doprowadzić do drugiego wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Usuń całe kraby po 5 do 10 minutach. Usuń nadmiar piany wytworzonej przez części kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
4
Dodać pomidory i ostry sos; wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Pomidor
5
Dodaj marchew, seler, kukurydza, fasola szparagowa, fasola lima, kapusta, i cebula, doprowadzić do niskiego wrzenia, i gotować przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Fasola Lima
Kapusta
Marchew
Seler
Cebula
Kukurydza
6
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
7
Dodać mięso krabowe i gotować przez 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.