Żyta nagrobki mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 82 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli czosnkowej, strona chleb żytni, łagodny mielony kiełbasa wieprzowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Duński Chleb Żytni, oraz Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowa wołowina i kiełbasa na patelni na średnim ogniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać pozostałe składniki z wyjątkiem chleba; dobrze wymieszać i mieszać, aż ser się rozpuści. Ułóż kromki chleba na nieczystych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Posmarować mieszanką wołową. Wierzch z papryką i oliwkami na literę R-I-P.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki
Pieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Wołowina
4
Piec w temperaturze 350 stopni przez 20 minut. Rundy można podgrzać w piekarniku w razie potrzeby; przykryć folią aluminiową przed nagrzaniem.