Nagradzana Pizza
Przepis nagradzana Pizza może być wykonana w około 20 minut. Za 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 2 porcje z 714 kalorii, 26g białka, oraz 45g tłuszczu każdy. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy, pancettę, ciasto na pizzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Nagradzana Pizza, Nagradzane Chili, oraz Prawie Wielokrotnie Nagradzana Szarlotka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść kamień do pizzy na podłodze lub NAJNIŻSZYM ruszcie piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Wklep ciasto do pizzy w okrąg o średnicy 12 cali i połóż na skórce.
Rozłóż na gęstej śmietanie, a następnie mozzarellę.
Połóż plastry pancetty, aby na każdym kawałku pizzy była pancetta (6 plasterków). Na koniec dodaj cukinię i kawałki serka śmietankowego. Wsuń pizzę na kamień i piecz przez 8 przez 10 minut.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone]()
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
"2000 Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone pochodzi z winnicy na zboczu wzgórza na zachód od miasta. Jest to bez wątpienia najlepsze źródło superior Sangiovese. Ciemniejszy, bardziej rubinowy i czarniejszy w tonacji niż zwykłe butelkowanie, ciepły i dojrzały w aromacie z jagodami, wanilią i cynamonem z przodu i na środku, jego smaki są długie i skupione. Ciągłość przepływu przez podniebienie jest imponująca, wysoki poziom gęstości, a siła i elegancja w doskonałej równowadze. Giętkość sugeruje gotowość, która może być zwodnicza. Wino nadal będzie dobrze pić w latach 2012-2014."- Adwokat Wina