Nadziewane Ziemniaki Dla Niemowląt
Nadziewane ziemniaki to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 35 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz boczek, sól i pieprz, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Nadziewane Ziemniaki Dla Niemowląt, Nadziewane Czerwone Ziemniaki, oraz Boczek Gorgonzola Nadziewane Czerwone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze wyszoruj ziemniaki, umieść na patelni i przykryj zimną wodą o co najmniej 1 cal.
Dodaj 1 łyżeczkę. sól, zagotować na średnim ogniu i gotować, aż ziemniaki będą miękkie i nóż można łatwo włożyć, 15 do 20 minut.
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, obracając, aż ostry, o 12 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Gdy ostygnie, pokrusz bekon.
Każdy ziemniak pokroić na pół w poprzek. Przyciąć mały kawałek od dołu każdej połowy, aby stał pionowo. Z melona baller lub łyżeczka, usunąć środek każdego ziemniaka, pozostawiając 1/4-calowy granicy. Miąższ ziemniaka wsypujemy do miski i zalewamy kwaśną śmietaną, doprawiamy solą i pieprzem. Złożyć pokruszony boczek. Każdą połowę ziemniaka napełnij mieszanką kwaśnej śmietany i posyp szczypiorkiem (może zostać jeszcze trochę nadzienia).