Nadziewane tosty francuskie z syropem pomarańczowym
Przepis Nadziewane francuskie tosty warstw z syropem pomarańczowym jest gotowy w około 7 godzin i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, krem z ananasem, chleb z rodzynkami i cynamonem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tosty francuskie z syropem pomarańczowym, Nadziewane tosty francuskie z syropem morelowym, oraz Tosty francuskie pomarańczowe z syropem żurawinowym.
Instrukcje
Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania. Toast 6 kromek chleba; umieścić na patelni.
Każdy plasterek tosta równomiernie rozprowadzić z serem śmietankowym i marmoladą. Masło Pozostałe kromki chleba; dodać masło do tostów.
Jajka, mleko i wanilię ubić w średniej misce trzepaczką do wymieszania.
Polej chlebem. Przykryć folią aluminiową i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc.
Odkryć i piec 35 do 45 minut lub do głębokiego złoty kolor i lekko dmuchane.
Pokroić między kromkami chleba.
Podawać z syropem pomarańczowym.
Składniki wymieszać w małej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości około 1 minuty lub do ogrzania.