Przepis Lan Isla Nadziewane francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 5 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 942 kalorie, 31g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.03 za porcję. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, serek, płatki kukurydziane i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, Nadziewane Tosty Francuskie, oraz Nadziewane Tosty Francuskie.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce, za pomocą ręcznego ubijaka, ubić 2 łyżki masła i ser śmietankowy, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj marmoladę i wymieszać aż włączone, a następnie złożyć w truskawki i guava muszli, za pomocą gumowego skrobaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Guajawy
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do Pieczenia
4
Przenieść mieszaninę do worka z ciastem wyposażonego w dużą końcówkę.
Zrobić nacięcie (kieszeń) na stronie skorupy 4 kawałki chleba około 3/4 drogi przez. Nacięcie pozwoli Ci wypchnąć kieszeń. Pozostaw plastry z nacięciem, przykryte, w temperaturze pokojowej przed farszem. Delikatnie napełnić nadzieniem plastry o temperaturze pokojowej. Nadziewane plastry przechowywać w lodówce z otworem kieszeni skierowanym do góry przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1-1/2 Szklanki Piwa
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Dodaj wszystkie składniki do średnio płytkiej miski i dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Dodać płatki kukurydziane i migdały na patelni i zmiażdżyć razem. Kromki chleba zanurzyć w cieście jajecznym, a następnie w mieszance zbożowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kukurydziane
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1-1/2 Szklanki Piwa
Pasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Umieścić dużą patelnię na średnim ogniu i dodać 3 do 4 łyżki masła. Gdy masło stopi dodać nadziewane kromki chleba i brązowy na 1 stronie, następnie flip i umieścić patelnię w piekarniku na 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć patelnię z piekarnika i przenieść tosty do półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Przed podaniem skropić marmoladą z guawy i odrobiną cukru pudru.