Nadziewane Tosty Francuskie
Przepis Nadziewane francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 84 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Jeśli masz serek philadelphia, chleb cynamonowo-rodzynkowy, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, Nadziewane Tosty Francuskie {A }, oraz Nadziewane Tosty Francuskie.
Instrukcje
Kromki chleba posmarować serem śmietankowym; napełnić szynką, aby zrobić 2 kanapki. Lekko przycisnąć krawędzie razem do uszczelnienia.
Jajka, mleko i cukier ubić widelcem na talerzu do wymieszania.
Kanapki zanurzyć w mieszaninie jaj, obracając się równomiernie zwilżyć obie strony.
Spryskaj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; podgrzej na średnim ogniu.
Dodaj kanapki; gotuj 2 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.