Nadziewane Placki Yuca

Nadziewane placki Yuca mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 463 kalorie, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Mieszanka plantatorów olej z orzeszków ziemnych, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buñuelos de Yuca y Queso (frytki Jukańskie i serowe), Bolitas de Yuca y Queso (Kulki Yuca nadziewane serem), oraz Carimañolas de Carne y de Queso (JUKA nadziewana mięsem i serem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić yuca w dużym rondlu; dodać wystarczającą ilość wody, aby całkowicie pokryć yuca. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 15 min. albo do miękkości, ale nie miękkości.
Drenaż. Super. W międzyczasie połącz pastę pomidorową, kminek i sos na dużej patelni. Wymieszać z cebulą. Gotować na średnim ogniu 3 min. albo dopóki cebula nie zmięknie.
Dodać mięso i pieprz; dobrze wymieszać. Gotować 15 min. lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić yuca i serek w dużej misce; mash dobrze.
Dodaj 2 jajka, po jednym na raz, mieszając, aż do dobrego wymieszania po każdym dodaniu. Stopniowo dodawać mąkę, mieszając, aż mieszanina utworzy sztywne ciasto. (Jeśli ciasto jest zbyt miękkie, wymieszać w dodatkowej 1 łyżce. mąka.) Uformować 1/4 szklanki ciasta w kulkę. Naciśnij głęboki otwór w środku piłki palcem; wypełnij otwór 2 łyżeczkami. mieszanki mięsnej. Zmień kształt kulki, aby całkowicie zamknąć wypełnienie. Powtórz z pozostałym ciastem i mieszaniną mięsa, aby uformować w sumie 20 kulek; odstawić. Beat Pozostałe jajko z 1 tsp. woda w płytkiej misce lub talerzu ciasta.
Umieść okruchy krakersów w oddzielnej płytkiej misce lub talerzu na ciasto. Zanurz kulki yuca w mieszaninie jaj, a następnie w okruchach krakersów, obracając się, aby równomiernie pokryć każdą kulkę.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średniej wysokości do 191°. ostrożnie dodać kulki yuca, kilka na raz; gotować 2 min. albo aż do złotego brązu.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.