Nadziewane pieczone pasty czosnkowe i ser pleśniowy hamburgery

Nadziewane pieczone pasty czosnkowe i ser pleśniowy hamburgery
Nadziewane pieczone pasty czosnkowe i ser pleśniowy hamburgery mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 1379 kalorii. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, chrupiący chleb, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczone figi faszerowane serem błękitnym i orzechami, Pieczony kalafior z serem pleśniowym, czosnkiem i granatem, oraz Ziemniaki pieczone w czosnku z serem pleśniowym i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill. W misce wymieszać mięso. Uformuj 4 (3-uncjowe paszteciki) za pomocą miarki. Zepchnij je i zrób małe wgłębienia w środku, aby utrzymać smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić łyżeczkę pasty czosnkowej w środku każdego patty i dodać trochę kawałek sera pleśniowego schowany prawo na szczycie pasty czosnkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
3
Dodaj dobry twist czarnego pieprzu. Weź kolejną 3 uncję miarki mięsa, sprawiają, że płasko w dłoni i umieścić prawo na drugiej połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Weź palce i po prostu uszczelnić 2 paszteciki i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W międzyczasie: podziel kawałki chleba i wyciągnij część miękkiego środka, aby zrobić dziurę dla hamburgera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Ułożyć chleb na grillu do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieść hamburgera w chlebie i top z ulubionych przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Podgrzać żaroodporny rondel na płycie kuchennej. Gdy jest gorąco, dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Następnie dodajemy goździki i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
10
Niech goździki zaczną karmelizować, a następnie umieść patelnię w nagrzanym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Pieczemy goździki w piekarniku przez około 30 minut lub do momentu aż będą ładnie rumiane. (Uruchomienie czosnku na piecu pozwoli zaoszczędzić co najmniej 20 minut czasu pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Ochłoń.
13
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby łatwo się nim zająć, Wrzuć prażony czosnek do małej miseczki, rozgnieć widelcem i dodaj olej z patelni, aż powstanie pasta. Przechowywać, szczelnie przykryty,w lodówce, do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn