Nadziewane miętą czekoladowe odciski kciuka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 48. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia kakao, cukier puder, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Nadziewane Miętą Czekoladowe Odciski Palców, Fudge Filled Chocolate Chip Thumbprints, oraz Czekoladowo-Miętowe Odciski Palców.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191° (jeśli używasz ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie, Rozgrzej piekarnik do 350 ° F). W dużej misce, beat cukier granulowany, 1 szklanka masła i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić żółtko na gładką masę. Ubić w mące i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Odmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Kształt ciasta przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na 1-calowe kulki. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść kulki w odległości 1 cala od siebie. Palcem wskazującym lub kciukiem wykonaj Wcięcie w środku każdej piłki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Piec 7 do 9 minut lub do zestawu. Natychmiast usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
W małej misce, beat 1/4 szklanki masła i cukru pudru na małej prędkości, aż będzie gładka. Beat w mleku, ekstrakt z mięty pieprzowej i tyle koloru żywności dla pożądanego koloru. Łyżka około 1/2 łyżeczki nadzienia do każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty Pieprzowej
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
5
Umieść chipsy czekoladowe i skrócenie w małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę. Kuchenka mikrofalowa na wysokości około 1 minuty lub do zmiękczenia. Delikatnie ściśnij torebkę, aż czekolada będzie gładka; odetnij mały róg torebki. Wycisnąć worek do mżnięcia czekolady nad ciastkami.