Uda na ryżu

Uda na ryżu
Uda na ryżu to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 437 kalorii, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, udka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. 211 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Uda na ryżu, Ryż Kokosowy Z Udami Kurczaka, oraz Udka Z Kurczaka Faszerowane Ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Bulion rozpuścić w 1 łyżce wody. W średniej misce połączyć ryż, masło / margaryna, cebula i 2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
CebulaCebula
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dobrze wymieszać i wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Udka ułożyć na mieszance ryżowej i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 45 minut (w zależności od wielkości UD).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn