Nadziewane Liście Winogron

Nadziewane Liście Winogron
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Nadziewane liście winogron może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, pomidor, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Podobne przepisy to Nadziewane Liście Winogron, Nadziewane Liście Winogron, oraz Nadziewane Liście Winogron.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę i olej na patelni i gotować na średnim ogniu, aż cebula są miękkie i przezroczyste, o 10 protokół. Podczas gdy cebula gotuje, obrać ząbki czosnku i rozgnieść je na pastę w moździerzu i tłuczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj to do patelni wraz z pomidorem, sokiem z cytryny, pastą pomidorową i solą i pieprzem do smaku. Gotować przez kolejne 5 minut. Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z koperkiem. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, następnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podczas chłodzenia, osuszyć liście winogron i ostrożnie odciągnąć je od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
5
Włóż je do miski i przykryj zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Pozwól im moczyć, aż będziesz gotowy do walcowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Umieść liść winogron na powierzchni roboczej, błyszczącą stroną w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
9
Dodać 1 łyżkę mieszanki ryżu do środka liścia winogron. Złóż boki nad ryżem i zwiń liść w mały kształt kłody, o wielkości kciuka George ' a. Powtórz z pozostałym ryżem, umieszczając nadziewane liście w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 9 cali. Gdy naczynie jest pełne, nadziewane liście przykryj kilkoma warstwami płaskich liści winogron i wlej 1 szklankę wody. Przykryć i piec przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
WinogronaWinogrona
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Ostudzić do temperatury pokojowej i schłodzić.
11
Podawać chłodno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia86
Magazyn