Nadziewane Kubki Na Grzyby
Nadziewane kubki grzybowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Mieszanka mielonego pieprzu, soli, bułki tartej panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Kurczak Z Imbirem I Czarnym Grzybem (?????), Zupa sotanghon (vermicelli) z kurczakiem i czarnym grzybem, oraz Wieprzowina smażona z imbirem i czarnym grzybem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Usunąć łodygi z czapek grzybowych; czapki rezerwowe. Odrzuć łodygi. W dużej misce, wymieszać ser śmietankowy, szpinak, 1/2 szklanki parmezanu, sól i obie papryki, aż dobrze wymieszane. Łyżka do czapek grzybowych, lekko oplatając.
Umieść grzyby w niełuskanej patelni o wymiarach 17x12 cali.
W małej misce, wymieszać pozostałe 1/2 szklanki parmezanu, bułkę tartą i masło.
Posypać mieszanką okruchów chleba na wypełnionych czapkach grzybowych, lekko naciskając.
Piec 20 do 22 minut lub do całkowitego ogrzania.