Nadziewane Kubki Na Grzyby

Nadziewane Kubki Na Grzyby
Nadziewane kubki grzybowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Mieszanka mielonego pieprzu, soli, bułki tartej panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Spróbuj Kurczak Z Imbirem I Czarnym Grzybem (?????), Zupa sotanghon (vermicelli) z kurczakiem i czarnym grzybem, oraz Wieprzowina smażona z imbirem i czarnym grzybem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Usunąć łodygi z czapek grzybowych; czapki rezerwowe. Odrzuć łodygi. W dużej misce, wymieszać ser śmietankowy, szpinak, 1/2 szklanki parmezanu, sól i obie papryki, aż dobrze wymieszane. Łyżka do czapek grzybowych, lekko oplatając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść grzyby w niełuskanej patelni o wymiarach 17x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W małej misce, wymieszać pozostałe 1/2 szklanki parmezanu, bułkę tartą i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Posypać mieszanką okruchów chleba na wypełnionych czapkach grzybowych, lekko naciskając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Piec 20 do 22 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn