Grillowana wołowina ze szpinakiem i sałatką truskawkową

Grillowana wołowina ze szpinakiem i sałatką truskawkową
Grillowana wołowina ze szpinakiem i sałatką truskawkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 429 kalorii, 29g białka, oraz 31 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, zieloną cebulę, stek z polędwicy wołowej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć truskawki można śledzić to danie główne z Naleśniki z truskawkami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z grillowanym kurczakiem i sosem cytrynowo-makowym, Sałatka truskawkowa awokado szpinakowa z Truskawkowym winegretem #SundaySupper, oraz Sałatka ze szpinakiem Truskawkowym z sosem truskawkowym.

Instrukcje

1
W dużym niemetalowym naczyniu lub plastikowej torbie do przechowywania żywności, umieść stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj 1/4 szklanki sosu winegret; włączyć do Płaszcz. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
3
Gotowy do grillowania, rozgrzać gaz lub grill węglowy. Gdy grill jest podgrzewany, wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Stek umieścić na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym na średnich węglach; przykryć grill. Gotować 10 do 12 minut, obracając raz, aż pożądana doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
6
W dużej misce, wrzucić szpinak, truskawki, cebula i pozostałe 1/2 szklanki sos vinaigrette wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
TruskawkiTruskawki
SzpinakSzpinak
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Masę szpinakową równomiernie podzielić na talerze. Top każdy z plastrami steku; posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
SzpinakSzpinak
StekStek
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn