Nadziewane Klopsy
Nadziewane klopsy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, jajko, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nadziewane Klopsy, Nadziewane Klopsy, oraz Nadziewane Klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz wewnątrz 3 1/2-quart powolnej kuchenki z cookingspray i przygotować zawiesia z folii aluminiowej.
Ubić jajko w średniej misce. Mieszać w cebuli, bułka tarta, ketchup, sos Worcestershire, i pieprz do smaku w małej misce.
Dodaj mieloną wołowinę ikombinować dobrze. Formować w dwa 5 x 3-calowe owale.
Przenieś jeden na środek przygotowanej powolnej kuchenki.
Umieść kulki 4mozzarella równomiernie na środku mięsa. Przesuń drugi owal na górze mozzarelli i naciśnij wokół krawędzi, aby uszczelnić.
Polać klopsikami sosem pomidorowym.
Przykryć i gotować na wysokiej 3 godziny. Klopsik jest gotowany, gdy termometr błyskawicznie odczytujący włożony do podłoża bochenka zarejestruje 165 stopni.
Zdjąć pokrywę, wyłączyć powolną kuchenkę i pozostawić pieczeń do 10 minut. Zbierz cztery paski procy w kierunku środka i podnieś, aby wyjąć bochenek na talerz do serwowania. Slidemeatloaf z folii za pomocą szpatułki lub noża.
Przedrukowane za zgodą Slow Cooking for Two przez Cynthię Graubart, © 2013 Gibbs Smith