Nadziewane kalmary, sycylijski styl może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 717 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, czosnek, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Nadziewane Karczochy W Stylu Sycylijskim, Original Sicilian Pizza Company Calamari Bolognese, oraz Kalmary w stylu Luciana dla podobnych receptur.
Oczyść 12 dużych rurek kałamarnicy; usuń skórę i chrząstkę wewnątrz kałamarnicy, spłucz i wyczyść. Na dużej patelni podsmażyć cebulę w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż będzie miękka. W dużej misce, połączyć
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podsmażyć cebulę, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, czosnek, 1 szklanka pecorino, 1/2 szklanki pietruszki, i bułkę tartą i dobrze wymieszać.