Nadziewane Chili Poblano (
Nadziewane Poblano Chiles (jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Za 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 386 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, sól i pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Nadziewane Chili Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Nadziewane Chili Poblano (, oraz Chiles Poblano faszerowane kukurydzą dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Umieść pomidory, czosnek i cebulę w blenderze. Mieszaj do uzyskania gładkości. Na średniej patelni do smażenia rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodaj sos i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Wymieszaj ser i oregano w małej misce.
Wytnij szczelinę przez 1 stronę zwęglonych papryczek chili i napełnij każde chile 1/4 szklanki mieszanki serów. Zamknij wykałaczkami, aby utrzymać nadzienie na miejscu. W średniej misce za pomocą elektrycznego miksera ręcznego ubij białka na dużych obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty.
Dodaj żółtko i kontynuuj ubijanie przez około 1 minutę.
W dużym rondlu z grubym dnem wlej tyle oleju, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do smażenia w głębokim tłuszczu włożony do oleju osiągnie 375 stopni F. (Jeśli nie masz termometru, kostka chleba zrumieni się w ciągu około 3 minut.) Pogłębiaj nadziewane papryczki chili w mące, aż będą całkowicie przykryte. Strząśnij nadmiar mąki, a następnie zanurz papryczki chili w mieszance jajecznej, aż będą dobrze pokryte. Smażyć na złoty kolor i odcedzić na ręcznikach papierowych.
Ułóż chili na półmisku do serwowania, nałóż sos na wierzch i podawaj.