Nadziewane Cały Pieczony Yellowtail Snapper

Nadziewane całe pieczone Snapper Yellowtail może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 7,11 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest świetne. Spróbuj Wiosenne Risotto warzywne z cały prażony Snapper Yellowtail, Ryjek Żółtogardły, oraz Blackened Yellowtail Snapper z salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Score skóry każdej ryby z 3 ukośnych cięć. W miąższ każdej ryby wcierać 2 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; skropić każdą rybę 4 1/2 łyżeczki soku z cytryny.
Miąższ posypać równomiernie solą i czarnym pieprzem.
Umieść obie ryby na obramowanej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Umieść w każdej rybie 3 łyżki cebuli, 1 łyżkę kopru włoskiego, 2 gałązki rozmarynu i 2 gałązki oregano. Skórę każdej ryby natrzeć 1/2 łyżeczki pozostałego oleju; skropić 1 1/2 łyżeczki pozostałego soku.
Piecz w temperaturze 400 przez 30 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio