Nadzienie świąteczne o smaku pizzy (lub Dressing)

Nadzienie świąteczne o smaku pizzy (lub Dressing)
Nadzienie o smaku pizzy Dziękczynienia (lub Dressing) może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 608 kalorii, 29g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 73 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cebula, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bezglutenowe nadzienie Dziękczynienia-Dressing z bagietkami Schar, Dziękczynienie Smakowe Hamburgery Z Indyka, oraz Farsz Farsz Farszowy O Smaku Grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 135°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż pokrojone w kostkę węzły czosnku równomiernie na obramowanej blasze do pieczenia i piec do całkowitego wyschnięcia, łącznie około 50 minut, obracając blachę i mieszając węzły kilka razy podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. Podnieść temperaturę pieca do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W dużym holenderskim piekarniku, roztopić masło na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi (nie pozwól, aby masło brązowieje), o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
5
Dodać włoską kiełbasę i zacieru sztywną trzepaczką lub masher portato rozbić na drobne kawałki (największe kawałki nie powinny być większe niż 1/4 cala). Gotować, mieszając często, aż pozostanie tylko kilka bitów różu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodaj cebulę, zieloną paprykę, czosnek i oregano i gotuj, często mieszając, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Zdjąć z ognia i dodać połowę wywaru z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
8
Pozostały wywar z kurczaka, jajka i bazylia ubić w średniej misce do uzyskania jednorodności. Stale mieszając drewnianą łyżką, powoli wlać mieszankę jajeczną do mieszanki kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Dodać kostki chleba i złożyć delikatnie, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
10
Użyj części farszu, aby wypchnąć ptaka w razie potrzeby. Aby ugotować pozostały farsz, przenieść do maślanego 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia, przykryć szczelnie folią aluminiową i piec, aż natychmiastowy termometr odczytuje 66° Po włożeniu do środka naczynia (około 35 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Zdjąć folię, posypać garścią parmezanu i piec na złoty kolor i chrupiące na wierzchu (około 15 minut więcej).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn