Nadzienie chlebowe rozmarynowe z drobinką, koprem włoskim i cytryną

Nadzienie chlebowe rozmarynowe z drobinką, koprem włoskim i cytryną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Rosemary chleb farsz z drobinką, koper włoski, i cytryna spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 473 kalorie, 12g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz drobinkę, złote rodzynki, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Farsz chlebowy figowo-migdałowy z koprem włoskim, powoli pieczona łopatka wieprzowa z koprem włoskim, cytryną i rozmarynem, oraz Małże z drobinką, cytryną i Oregano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. wrzucić kostki chleba, 3 łyżki oleju i 2 łyżki stopionejbutter w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż mixtureon Duże obramowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Bakeuntil kostki chleba są złote, mieszającokólnie, 20 do 22 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
4
Wymieszaj Wino i rodzynki w małym rondlu; pozwól namoczyć 10 minut. Gotować 2 minuty. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wymieszać nasiona kopru włoskiego na małej suchej patelniprzejrzeć na średnim ogniu, aż pachnące i lekkodarker, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
6
Nasiona kopru włoskiego przełożyć na talerz do ostygnięcia. Drobno zmielić nasiona wmortar z tłuczkiem lub w młynku do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
7
Rozgrzać 2 łyżki masła z 3 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj cebulę kopru włoskiego, szalotki, 1 / 2 łyżeczka grubej soli i 1/2 łyżeczki pieprzu;smażyć, aż koper włoski będzie miękki i szalotki sąpale złoty, o 7 protokół. Wymieszać z nasion mielonych, plamki, skórki cytryny, i kopru włoskiego. Rodzynki wymieszać z mieszaniną kopru włoskiego; cool.DO naprzód: kostki chleba i mieszanka kopru włoskiemoże być wykonane 1 dzień wcześniej. Przechowywać pieczywo w temperaturze pokojowej. Pokrywa i refrigeratefennel mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Koper WłoskiKoper Włoski
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
SzalotkaSzalotka
RodzynkiRodzynki
PieprzPieprz
ChlebChleb
NasionaNasiona
SpeckSpeck
9
Rozgrzać do 191°. 1 łyżkę oleju posmarować naczyniem do pieczenia 13 x 9 x 2 cale.Wrzucić kostki chleba i mieszanki kopru włożyć dużą miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Koper WłoskiKoper Włoski
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać 1 szklankę bulionu i jaj; tossuntil zwilżone, dodając do ¼ szklanki morebroth jeśli suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
JajkoJajko
11
Przenieść farsz do przygotowaniadanie do gotowania. Pokrywa z folią pokrytą lekko olejem, Naoliwiona strona w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Piec, aż farszjest ogrzany przez, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć folię; piec bez przykrycia, aż góra będzie złocista, ok.30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn