Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj nadzienie brzoskwiniowe. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 237 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Nadzienie Z Ciasta Brzoskwiniowego, Nadzienie Z Ciasta Brzoskwiniowego, oraz Domowe Nadzienie Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 4 składniki ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Lekko ostudzić.
3
Posypać żelatynę ponad 1/3 szklanki wody w małym rondlu; odstawić 1 minutę. Gotować na małym ogniu, mieszając do rozpuszczenia żelatyny (około 2 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Mieszankę brzoskwiń przetworzyć w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Wymieszać mieszaninę żelatyny i Likier brzoskwiniowy. Przykryć i schłodzić 8 godzin.