Nachos Żubrówka
Przepis Bison Nachos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 30 minut. Ta przystawka ma 866 kalorii, 38g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.33 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka awokado, pomidory, mielonego żubra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, oraz Nachos; Pikantne Nachos Todos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej na dużym ogniu. Cebulę gotować, często mieszając, aż zmięknie, o 4 protokół.
Dodać żubra i gotować, dobrze mieszając, aby rozbić mięso, aż nie będzie już różowy, o 4 protokół. Doprawić pieprzem.
W międzyczasie ułóż połowę chipsów tortilla równomiernie na dnie płytkiego naczynia do pieczenia.
Połowę mieszanki żubrów rozłożyć na chipsy.
Wlać 1/3 szklanki salsy na mięso, a następnie połowę sera. Powtórz warstwy z 1/3 szklanki więcej salsy i pozostałym mięsem i serem.
Piec, aż ser topi się i chipsy zaczynają brązowy, o 6 protokół.
Podawać nachos z sałatą, awokado, pomidorami, pozostałą 1/3 szklanki salsy i kwaśną śmietaną.