Nachos z papryką i kurczakiem
Pieprz i nachos z kurczaka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 703 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, Black-Eyed peas, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Mini Papryka Kurczak Nachos, Nachos Z Papryką, oraz Chipotle Bell Pepper Nachos.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Połącz czosnek i 5 kolejnych składników. Rezerwa 3 Łyżki. mieszanka czosnkowa.
Wlać pozostałą mieszaninę czosnku do dużego płytkiego naczynia; dodać paprykę, obracając się do płaszcza. Przykryć i schłodzić 15 minut, obracając raz.
Usuń paprykę z marynaty, zastrzegając marynatę do fastrygowania.
Papryka Grill, pokryte pokrywą grill, 8 do 10 minut lub do papryki blister i są miękkie, obracając od czasu do czasu i fastrygowanie marynatą.
Rozgrzej brojlera z piekarnika rack 4 cali od ciepła.
Połącz kurczaka z groszkiem z reserved 3 łyżki. mieszanka czosnkowa.
Umieścić paprykę w jednej warstwie na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową. Ćwiartki sera. Wierzch każdej papryki z mieszanką kurczaka i jedną ćwiartką sera.
Broil 4 do 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Wyjąć z piekarnika, posypać kolendrą i podawać natychmiast.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.