Nachos Supremo

Nachos Supremo
Przepis nachos Supremo jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Mieszanka rzodkiewki, jalapenos, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoski Hoagie Supremo (Sub lub Grinder), Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, oraz Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn