Nachos Supremo
Przepis nachos Supremo jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Mieszanka rzodkiewki, jalapenos, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoski Hoagie Supremo (Sub lub Grinder), Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, oraz Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos.