Nachos Grecki
Przepis Greckie Nachos jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Dobrze sprawdza się jako tania przystawka. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz liście mięty, ser feta, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszone pomidory, można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nachos Grecki, Nachos Grecki, oraz Nachos Grecki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. podziel każdy chlebek pita wokół krawędzi nożem, aby wykonać 2 rundy.
Pokrój każdą rundę na ćwiartki; umieść na arkuszu z ciasteczkami.
Skropić niewielką ilością oliwy z oliwek, posypać solą. Delikatnie wymieszać.
Piec 10 do 15 minut lub aż chipsy pita są złotobrązowe i chrupiące.
Tymczasem w małej miseczce wymieszać składniki sosu miętowego.
Umieść żądaną ilość chipsów na każdym talerzu. Każdą porcję polać sosem miętowym i dodatkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.