Nacho Tacos
Nacho Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 12g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną wołowinę, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chicken Nacho Tacos, Tacos miłości Nacho Deano, oraz Tator tot Tacos z domowym sosem z sera Nacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wołowinę, cebula i chili w proszku w 10-calowej patelni na średnim ogniu, aż wołowina jest dobrze rumiane, mieszając często do oddzielenia mięsa.
Wymieszać 1/2 zupa puchar na patelni i gotować, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie.
Podgrzać pozostałą zupę w rondlu 1-quart na średnim ogniu, aż będzie gorąca i bulgotnie. Łyżka mieszanki wołowiny do muszli taco. Top z zupą, sałatą i pomidorem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.