Need a przystawka pescatariańska? Nadziewane Mątwy: Seppie Ripiene może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 32G białka, oraz 16G tłuszczu. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mleko, kliny cytrynowe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Carote ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, oraz Zupa mątwy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć posiekane Mątwy z bułką tartą i jaj. Posiekaj 2 ząbki czosnku i dodaj z cebulą i 1/3 szklanki natki pietruszki do mieszanki okruchów chleba. Wymieszać z mlekiem i 3 łyżkami oleju i krótko wymieszać.
Dodaj sól i pieprz, do smaku, ser, oliwki i pomidory. Używając rąk dobrze wymieszaj i polewaj każdą z całych mątw luźno mieszanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mątwy
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sos żurawinowy, Do Podania
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
3
Drobno posiekać pozostały ząbek czosnkui dodać do małej miseczki wraz z pozostałymi 3 łyżkami pietruszki. Na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić mątwy w 1warstwie, podgrzać pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodać drobno posiekany czosnek i pietruszkę. Kiedy aromaty zaczynają skwierczeć, ułóż nadziewane mątwy na patelni, otwórz bok w dół. Brązowy przez około 3 do 4 minut, następnie ostrożnie obrócić i brązowy po drugiej stronie. Gdy brązowy po obu stronach, dodać białe wino na patelni, zmniejszyć ogień do delikatnego dusić i gotować, odkryte, przez około 30 protokół, lub aż mątwy są miękkie. Jeśli patelnia zacznie wyglądać na suchą, dodaj więcej wina.