Mój Słodki Włoski Anioł

Mój Słodki Włoski Anioł
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać mój słodki Włoski Anioł spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 402 kalorie, 14g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać Angel food cake, strzał limoncello, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 20 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Mój Słodki Włoski Anioł, Bataty Angel Biscuits, oraz Słodkie Lekkie Babeczki Angel Food Z Lukrem Bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić cukier w małej patelni z sosem, dodać wystarczającą ilość wody, aby przypominał mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do bańki, gotować na wolnym ogniu, aż cukier rozpuści się w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Zdjąć z ognia i dodać limoncello, niech ostygnie podczas przygotowywania ciasta i napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LimoncelloLimoncello
4
W misce połącz skórkę z cytryny, ser ricotta i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Pokroić angel food cake na 3 plastry poziomo; upewnij się, że plastry są równej grubości tak, że kończy się z 3 pączek patrząc plastry o tej samej grubości. Ułóż dolny kawałek na talerzu. Za pomocą pędzla do ciasta skropić plasterek 1/3 mieszanki limoncello, ułożyć plasterek 1/2 mieszanki sera ricotta, powtórzyć z kolejną warstwą i zakończyć górną część ostatnią 1/3 mieszanki limoncello.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
LimoncelloLimoncello
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
6
Pokrój i podawaj razem z mieszanymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody MieszaneJagody Mieszane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn