My Big Fat Greco Inspired Burger
My Big Fat Greco Inspired Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 36g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.96 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka ogórka, pieczywo pita, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj My Big Fat Greco Inspired Burger, Mój Wielki, Gruby Burger Inspirowany Greco, oraz Asian Inspired Veggie Zucchini Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj otwarty grill do umiarkowanego bezpośredniego gotowania na ciepło
Nasiona i posiekać ogórek. W średniej misce wymieszaj razem ogórek, jogurt, czosnek, koperek i fetę. Przechowywać w lodówce i schłodzić przez 1 godzinę.
W małej misce, połączyć ocet, oregano, sól i pieprz.
Ubij w oleju, aż będzie gęsty i dobrze wymieszany.
Pokroić bakłażana w 1/2-calowe rundy. Ułóż w 13 przez 9 przez 2-calowe naczynie do pieczenia; płaszcz dobrze z opatrunkiem. Bakłażan Grill do miękkości, około 3 minut z każdej strony, ogrzać.
W dużej misce wymieszać jagnięcinę, miętę, kminek, sól i pieprz, do smaku. Forma 6 pasztecików.
Przed grillowaniem hamburgerów posmaruj stojak grillowy olejem.
Umieść paszteciki na stojaku obracając raz, 4 minuty z każdej strony.
Potnij pitas poziomo i lekko tost na pośrednim ogniu.
Złóż hamburgery w następujący sposób: dno pita, sałata, burger obficie z tzatziki, kawałek grillowanego bakłażana i wierzch pita.