Musztarda Klon Łosoś
Musztardowy łosoś klonowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 462 kalorie, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 4,88 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z self.com ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, komosa ryżowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klon Musztarda Glazurowany Łosoś, Musztarda Dymna - łosoś klonowy dla dwojga, oraz Klon-Musztarda Pieczony Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić quinoa z orzeszkami pinii, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, sok z cytryny. Szpinak podsmażyć w 1 łyżce oliwy z oliwek, mielony czosnek.
Połącz musztardę Dijon, syrop klonowy, szczyptę soli morskiej, płatki czerwonej papryki, pieprz czarny; rozłóż łososia z mieszaniną. Broil łososia, aż łatwo płatki widelcem, 5 do 7 protokół.
Podawać ze szpinakiem i komosą ryżową.Wrzucić quinoa z orzeszkami pinii, 1 łyżeczka oliwy z oliwek, sok z cytryny. Szpinak podsmażyć w 1 łyżce oliwy z oliwek, mielony czosnek.
Połącz musztardę Dijon, syrop klonowy, szczyptę soli morskiej, płatki czerwonej papryki, pieprz czarny; rozłóż łososia z mieszaniną. Broil łososia, aż łatwo płatki widelcem, 5 do 7 protokół.
Podawać ze szpinakiem i komosą ryżową.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.