Musztarda i zioła Crusted Rack Baranka
Musztarda i ziele kruszone Rack baranka jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 78 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bułkę tartą, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Musztarda i zioła Crusted Baranek Rack, Musztarda I Zioła Crusted Rack Baranka, oraz Grillowanie: musztarda i ziele kruszone Rack Baranka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem bułkę tartą, pietruszkę, miętę, rozmaryn, sól i pieprz w misce, następnie skropić 2 1/2 łyżki oleju i wrzucić, aż dobrze połączone.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej do 204°.
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać pozostałą łyżkę oleju w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy Baranek 1 stojak na raz, obracając raz, o 4 protokół na stojaku.
Przenieś do 13 - na 9-na 2-calową patelnię do pieczenia, układając tłuste boki do góry.
Rozłóż tłuste boki każdego stojaka z 2 łyżeczkami musztardy. Podzielić mieszaninę okruchów chleba na 3 porcje i poklepać każdą porcję nad musztardową powłoką na każdym stojaku, delikatnie naciskając, aby przylegać.
Pieczona jagnięcina aż termometr włożony ukośnie 2 cale do środka (nie dotykać kości) rejestruje 54° (dla średnio rzadkich), 20 do 25 minut, i przenieść do deski do krojenia.
Odstawić 10 minut, a następnie pokroić w kotlety.