Musztarda Domowej Roboty
Musztarda domowej roboty jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz koszerną sól, wodę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Domowej Roboty Gorący Musztarda, Musztarda Domowej Roboty, oraz Musztarda Pełnoziarnista Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wodę, nasiona gorczycy i proszek musztardy w blenderze, aż nasiona zostaną grubo zmielone; przenieść do niereaktywnej miski, przykryć folią i pozostawić w temperaturze pokojowej, aż zgęstnieje, 4 godziny na noc.
Wymieszać ocet i sól do mieszaniny nasion gorczycy.