Muszle Nadziewane Taco

Muszle Nadziewane Taco
Przepis Taco nadziewane muszle może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Na 56 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz ser cheddar, refried fasola, muszle makaronu jumbo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Muszle Nadziewane Taco, muszle nadziewane taco, oraz Muszle Nadziewane Taco.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszaj makaron z muszelkami i wróć do wrzenia. Makaron ugotować bez przykrycia, aż będzie lekko jędrny do zgryzu, około 13 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dobrze spuścić.
3
Brąz mielonej wołowiny na dużej patelni; odcedzić tłuszcz. Wymieszać przyprawy taco i wody; gotować na małym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszać refried fasoli i 3/4 Puchar ser Cheddar do mięsa taco. Wymieszać mięso łyżką do przygotowanych muszli makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Fasola RefriedFasola Refried
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Łyżka 1/4 szklanki salsy na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Ułóż wypełnione muszle nad salsą. Łyżka pozostała salsa na muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć z piekarnika; posypać pokrojoną zieloną cebulą i 1/4 szklanki rozdrobnionego sera Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn