Nadziewane muszle mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 47 centów za porcję. 101 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz białko jaja, liście oregano, muszle makaronu jumbo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Niskotłuszczowe Nadziewane Muszle, Muszle Nadziewane, oraz Muszle Nadziewane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj szpinak, twarożek, 1/2 szklanki mozzarelli, paprykę, białko jaja i oregano do dobrze wymieszanego; łyżkę do skorupek, dodając około 1 czubatej łyżki. do każdej skorupy.
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
(zalecany: Sos A1)
3
Rozłóż połowę sosu na dnie naczynia do pieczenia 13x9 cali. W naczyniu do pieczenia ułóż skorupki, nadziewane boki do góry; wierzch z pozostałym sosem i mozzarellą. Przykryć folią.