Muszle Makaronu Nadziewanego Owocami Morza
Need a pescatariańskie danie główne? Owoce morza nadziewane muszle makaronu może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 25g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz mięso krabowe, szparagi, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Muszle Nadziewane Owocami Morza, Owoce Morza Alfredo Nadziewane Muszle, oraz Owoce Morza I Twarożek Nadziewane Muszle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali, z natryskiem do gotowania. Ugotować i odsączyć skorupki makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podczas gdy muszle są gotowania, stopić margarynę w 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Cebulę i paprykę ugotować w margarynie 2 do 3 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie krucho-miękka. Wymieszać ze szparagami. Przykryć i gotować 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą chrupiące-miękkie; zdjąć z ognia. Wymieszaj krewetki, mięso krabowe, 1/2 szklanki sosu do makaronu i połowę bazylii.
Rozłóż około 1/4 szklanki pozostałego sosu na dnie naczynia do pieczenia. Każdą ugotowaną skorupę makaronu napełnij około 2 łyżkami mieszanki owoców morza. Ułóż w naczyniu. Łyżka pozostałego sosu na muszlach.
Każdą wypełnioną skorupkę posypać parmezanem i pozostałą bazylią.
Piec odkryte 25 do 30 minut lub do bąbelków.