Muszelki nadziewane owocami morza i serkiem śmietankowym
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj muszle nadziewane owocami morza i serkiem śmietankowym. Ten przepis na pescatarian serwuje 36 sztuk i kosztuje 82 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 6 g tłuszczu i łącznie 113 kalorii. Jeśli masz pod ręką kawałki mięsa krabowego, grubo mielony pieprz, krewetki sałatkowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 29%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Muszle z kurczaka nadziewane serkiem śmietankowym, Muszle nadziewane owocami morza i Muszle nadziewane owocami morza.
Instrukcje
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu; odcedzić i przepłukać w zimnej wodzie. Ochłodzić do temperatury pokojowej.
W dużej misce wymieszaj serek śmietankowy, majonez, cukier, sok z cytryny, sól, pieprz i cayenne. Delikatnie wymieszaj kraba, krewetki i cebulę. Napełnij muszle, po około 2 łyżki w każdej. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Extra Dry. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.