Musujące Brzoskwiniowe Bellinis
Musujące brzoskwiniowe Bellinis to przystawka, która serwuje 12. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 114 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Za 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś musujący sok winogronowy, brzoskwinie, nektar brzoskwiniowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 22%, to danie nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również "Just Peachy" Peach Bellinis, Mrożone brzoskwiniowe Bellinis ze świeżych brzoskwiń, oraz Musująca Brzoskwiniowa Sangria.
Instrukcje
Wyłóż blachę do pieczenia dużym kawałkiem wytrzymałej folii (około 18 cali. x 12 W.).
Połówki brzoskwini ułożyć pokrojonymi bokami do góry na folii; skrop miodem. Złóż folię na brzoskwinie i zamknij.
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub do miękkości. Całkowicie ostudzić; Usuń i wyrzuć Skórki. W robocie kuchennym przetwarzaj brzoskwinie na gładką masę.
Przełóż puree brzoskwiniowe do dzbanka.
Dodaj nektar i 1 butelkę szampana lub soku; mieszaj, aż się połączą.
Wlać do 12 kieliszków do szampana lub kieliszków do wina; na wierzch z pozostałym szampanem lub sokiem.