Muscat Gosht (jagnięcina w pikantnym sosie pomidorowym)
Need a bezglutenowy i cały napój 30? Muscat Gosht (jagnięcina w pikantnym sosie pomidorowym) może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 35g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ghee, cebula, Baranek ramię, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Elaichi Gosht-Jagnięcina Z Kardamonem, Pieczona jagnięcina z sosem pomidorowym, oraz Ciecierzyca w pikantnym sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść duży wok lub patelnię na małym ogniu.
Jagnięcina, cebula, pomidor, pasta czosnkowa, pasta imbirowa, pieprz, cynamon, suszona papryka, goździki, nasiona kardamonu i sól na patelni i wymieszać; przykryć i gotować, aż baranina będzie miękka, 30 do 35 minut. Mieszać w ghee. Gotować, aż sos zgęstnieje, 10 do 15 protokół.