Muscat Gosht (jagnięcina w pikantnym sosie pomidorowym)

Muscat Gosht (jagnięcina w pikantnym sosie pomidorowym)
Need a bezglutenowy i cały napój 30? Muscat Gosht (jagnięcina w pikantnym sosie pomidorowym) może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 35g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,12 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ghee, cebula, Baranek ramię, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Elaichi Gosht-Jagnięcina Z Kardamonem, Pieczona jagnięcina z sosem pomidorowym, oraz Ciecierzyca w pikantnym sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść duży wok lub patelnię na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Jagnięcina, cebula, pomidor, pasta czosnkowa, pasta imbirowa, pieprz, cynamon, suszona papryka, goździki, nasiona kardamonu i sól na patelni i wymieszać; przykryć i gotować, aż baranina będzie miękka, 30 do 35 minut. Mieszać w ghee. Gotować, aż sos zgęstnieje, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KardamonuNasiona Kardamonu
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Pasta ImbirowaPasta Imbirowa
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
GheeGhee
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn