Mus Z Białej Czekolady I Pomarańczy

Mus Z Białej Czekolady I Pomarańczy
Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 13 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, galaretka o smaku czekoladowym pudding instant, cool whip lite bited polewa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, oraz Mus Z Białej Czekolady.

Instrukcje

1
Wlać mleko do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać pudding mix. Ubić trzepaczką 1 minutę. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą i skórką pomarańczową. Łyżka do dań deserowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn