Mus Kawiorowy
Przepis Mus kawiorowy może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 512 kalorii, 12g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Mieszanka soku z cytryny, olej kukurydziany, ziemniaki idaho i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Mocha mus z pieprzem Syczuańskim (Mousse au Mokan et Poivre), oraz mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść migdały w żaroodpornej misce z wrzącą wodą na pokrycie.
Odstawić, aż woda będzie ciepła.
Dobrze osuszyć i opuszkami palców zdjąć i wyrzucić Skórki.
Wyłóż małą tacę lub blachę do pieczenia pergaminem lub papierem woskowym.
Obrane migdały umieścić na przygotowanej tacy i przechowywać w lodówce przez około 8 godzin lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Wyjmij migdały z lodówki i umieść na małej patelni do pieczenia.
Przełożyć do nagrzanego piekarnika i piec około 15 minut, aby lekko wyschnąć. Nie piecz.
Wlać około 1 łyżeczki oleju kukurydzianego do średniej miski i, opuszkami palców, pocierać olej wokół wnętrza miski, aby lekko pokryć.
Połącz migdały z ziemniakami i cebulą w naoliwionej misce.
Dodać 1 łyżkę oleju i wrzucić do herbu, tłuczenie ziemniaków lekko i ciągnąc cebulę od siebie.
Pracując z około jedną trzecią mieszanki migdałów na raz, przepuść ją przez elektryczny mikser wyposażony w przystawkę do drobnego młynka lub przez Samodzielny młynek do mięsa do naoliwionej miski, pozwalając żywności przejść przez młynek całkowicie przed dodaniem następnej trzeciej. Zapobiegnie to zapychaniu. Konsystencja powinna być grubego posiłku.
Gdy cała mieszanka zostanie zmielona, Usuń mocowanie szlifierki z miksera i zamontuj mikser z misą i łopatką.
Umieść taramę w misce miksera i z małą prędkością miksera rozpocznij ubijanie taramy, dodając pozostały olej kukurydziany w powolnym, stałym strumieniu. Następnie dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w powolnym, stałym strumieniu. Po dobrze wymieszaniu zdejmij mocowanie wiosła i zmień na bicz z drutu. Kontynuując mieszanie na średniej prędkości, dodaj sok z cytryny w powolnym, stałym strumieniu.
. Po dobrze wymieszane, zatrzymać silnik, zeskrobać po bokach miski i dodać mieszaninę migdałów. Z mikserem na niskiej prędkości, powoli połączyć mieszanki.
. Po dobrze połączone, rozpocząć dodawanie seltzer, uncja na raz, aż taramasalata jest tak lekkie i przewiewne jak lekkie, puszyste puree ziemniaczane.
Przenieść do niereaktywnego pojemnika do przechowywania, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem z ciepłymi trójkątami pita.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;