Mus Jabłkowy Easy Cranberry
Łatwy żurawinowy mus jabłkowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 64 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka wody, soku z cytryny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Żurawinowy Mus Jabłkowy, Żurawinowy Mus Jabłkowy, oraz Żurawinowy Mus Jabłkowy - Nawet On Może To Zrobić dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wymieszaj jabłka, żurawinę, cukier, wodę, cynamon i sól. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, aż jabłka i żurawiny będą miękkie, o 20 protokół.
Sok z cytryny wymieszać z mieszanką żurawinową.
Rozgnieść mieszankę żurawinową drewnianą łyżką lub widelcem, aby uzyskać masywny SOS.