Mus jabłkowy

Mus jabłkowy
Mus jabłkowy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś gotowanie jabłek, brązowy cukier, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mus jabłkowy, Co w tym jest? Mus jabłkowy, oraz Placek Jabłkowy.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart podgrzać jabłka i wodę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając; zmniejszyć ogień. Dusić odkryte 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aby rozbić jabłka, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Podgrzać do wrzenia. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn