Mus imbirowo-jogurtowy z bezą pistacjową

Mus imbirowo-jogurtowy z bezą pistacjową
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Mus imbirowo-jogurtowy z bezą pistacjową może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 168 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kawałek imbiru, ciężki krem, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy to Mus imbirowo-jogurtowy z bezą pistacjową, Mus cytrynowo-imbirowy i pistacjowy tuiles, oraz Parfait Gruszkowy Pokrojony W Kostkę Z Musem Z Greckiego Jogurtu I Ciasteczkami Imbirowymi.

Instrukcje

1
Umieść stojak w piekarniku; rozgrzej do 121°. Wyłóż arkusz papieru pergaminowego. Używając miksera elektrycznego, w dużej misce ubijaj białka i Tatar, aż uformują się miękkie szczyty.Beat in vanilla. Stopniowo ubijaj skrobię kukurydzianą, następnie cukier, 1 łyżkę stołową na raz; kontynuuj, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Białka JajBiałka Jaj
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż bezę na pergaminie w warstwie 1/3" (beza nie pokryje całkowicie pergaminu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
Piec bezy do chrupiące, o 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Niech ostygnie, a następnie rozbić wmałe kawałki. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Przechowywać szczelnie.
1
Połączyć cukier,imbir i 1/4 szklanki wody w małym rondlu.Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę.Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszającpojedynczy cukier się rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
ImbirImbir
NasionaNasiona
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjmij rondel z ognia i pozwól zaparzać przez 30 minut.Odrzuć fasolę. Przykryć i schłodzić syrop imbirowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
SyropSyrop
3
W małej misce, ubij razem jogurt, śmietanę i syrop imbirowy, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
JogurtJogurt
KremKrem
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Wymieszać z bitą śmietaną canister.DO naprzód: może być wykonany 4 godziny do przodu.Wyluzuj. Dozuj do misek zgodnie z instrukcjami producenta. (Alternatywnie, podwójne składniki i ubij schłodzony krem na sztywne szczyty, a następnie ubij w syropie jogurtowym. Łyżka mieszanki do miski.) Top z pokruszoną bezą pistacjową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
KremKrem
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Dekoruj pistacjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn